Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Vlaicu: „Sper să încheiem sezonul regulat cu 15 victorii”

Ioana Ardereanu, Foto: sportingorj.ro

Ioana Ardereanu, Foto: sportingorj.ro
01.04.2011

Înainte cu o etapă de finalul sezonului regulat, etapă în care Energia Rovinari va întâlni pe teren propriu formația BC Timișoara, sâmbătă, cu începerea orei 18.00, președintele echipe gazdă, Marius Vlaicu se declară optimist, afirmând că în eventulaitatea unui meci bun făcut de jucătorii gorjeni, aceștia vor reuși să își adjudece victoria cu numărul 15 în această ediție de campionat.

Sunteți mulțumit de echipă având în vedere evoluția acesteia în ultimele etape a fost una ascendentă?

Sigur că da! Sunt mulțumit și țin să felicit atât pe jucători cât și pe antrenor pentru rezultate. Am jucat din ce în ce mai bine dar bineințeles că am un regret că nu avem 17 victorii pentru a ne clasa pe un loc al play off-ului. Într-adevăr în ultimele meciuri am jucat bine dar totuși va trebui să ne apăram mult bine și să muncim mai mult pe faza de apărare.

Privind meciurile bune disputate de Energia, ce obiectiv v-ați propune dacă sezonul ar incepe acum?

În primul rând obiectivul trebuie să fie în concordanță cu bugetul tocmai de aceea mi-aș fi propus același obiectiv: să accedem în play off. Bugetul a scăzut oricum de la plecarea lui Andrei Căpușan, care, zic eu, ne-a lipsit la unele meciuri ce le-am pierdut pe final.

Ce așteptari aveți acum, pe final de sezon, de la echipa Energiei?

Meciul împotriva Timișoarei va fi unul echilibrat. Avem același numar de victorii și sunt sigur că și Timișoara își va dori să câștige dar eu sunt de părere că vom face un meci bun și Energia își va adjudeca victoria.

Cum sezonul se află pe final, președintele a ținut să precizeze mulțumirile și nemulțumirile fața de echipa sa, în această ediție de campionat.

Care sunt lucrurile care vă mulțumesc la echipa actuale a Energiei?

Mă mulțumește în primul rând motivația jucătorilor, faptul că am avut meciuri bune și cu spectacol sportiv dar și faptul că totuși am reușit pâna acum să avem 14 victorii. Eu sper că sâmbăta să obținem o a cinsprezecea victorie.

Dar nemulțumirile ?

Sunt nemulțumit de faptul că nu am reușit să prindem locul 8, să avem 17 victorii. A doua nemulțumire este totuși că, uneori, jucătorii echipei se relaxează și nu se concentrează în momentele importante și anume finalul meciurilor.

În ceea ce privește play-out, în care gorjenii urmează să dispute cel puțin 3 meciuri, acesta a afirmat că Energiei îi este indiferent adversarul, important fiind ca echipa să îl câștige cu scorul de 3-0.

Care ar fi echipa pe care ați dori-o ca și contracanditată în play out?

Cert este că nu vom putea întâlni Brașovul pentru că nu ne vom putea clasa pe locul 9. Vom vedea în funcție de rezultatul de sâmbătă. Ne este indiferent dacă vom juca împortiva Iașului sau Miercurei Ciuc, important este să avem un parțial de 3-0 și să încheiem pe locul 10.

Într-o posibila confruntare cu Miercurea Ciuc, aveți o oarecare teamă de această echipa având în vedere evoluția surprinzătoare din meciurile antreioare?

Nu ne este frică de Miercurea Ciuc. Am jucat împortiva lor, conducem cu 2-0 privind confruntările directe. Eu zic că indiferent dacă vom juca împortiva lor sau împortiva Iașului, vom câștiga cu 3-0.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii