Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Masiulis și Loyd vor părăsi formația de pe Cibin

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.12.2010

Conducerea clubului Atlassib Sibiu nu a trecut cu vederea rezultatele slabe din acest tur de campionat. Astfel, la formația de pe malul Cibin-ului se anunță o pauză competiționala foarte activă, asta după ce membrii Consiliului de Administrație al clubului s-au reunit și au luat mai multe decizii.

Pe lista neagra a consiliului se află jucătorii Arturas Masiulis, Jaryd Loyd și Earl Brown, utlimul având o situație oarecum mai bună față de primii doi. Fundașului american i s-a propus o diminuare a salariului și un nou rol în echipă, cel de al 6-lea jucător. Daca va dori să continue alături de Atlassib, Brown va fi nevoit să accepte aceste propuneri, în timp ce contractele lui Arturas Masiulis și Jaryd Loyd vor fi reziliate în următoarea perioadă.

Nici antrenorul Audrius Prakuraitis nu a scăpat, postul acestuia pare a fi amenințat. 
"Au fost nemulțumiri și în ceea ce-l privește pe antrenor, dar am pledat pentru el si am susținut ca trebuie să rămână pentru că nu este normal să schimbi antrenorul în această perioadă. L-am anunțat de deciziile luate și ținem legătura. El poate să renunțe dacă dorește. Cert este că trebuie să se schimbe ceva. Îmi place cum lucreaza, dar echipa a avut un joc bătrânesc ", a declarat Mircea Vulc pentru citynews.ro.

La finalul turului, CSU Atlassib Sibiu se situează pe locul 11 în clasament având șapte victorii și tot atâtea înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii