Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miercurea Ciuc îl transferă pe Jonathan Huffman

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.01.2011

Formația nou promovată a realizat primul transfer în pauza competițională, achiziționându-l pe americanul Jonathan Huffman(24 de ani, american, 2.12 metrii, evoluează pe posturile 4 și 5). Huffman a semnat pe jumatate de sezon cu formația harghiteană și se află la primul contact cu baschetul de peste ocean. Acesta a mai evoloat foarte puțin la Universitatea din Louisville în NCAA, după care a fost transferat la Universitatea din Iona, unde a evoluat în campionatul MAAC.

Vă reamintim faptul că Miercurea Ciuc a renunțat la serviciile americanului Chris Rodgers dupa 13 etape. Conducerea tehnică a recurs la această decizie din cauza comportamentului americanului. De asemenea la meciul susținut în Oradea, în momentul în care a observat că va fi schimbat, Rodgers a ales să iasă de pe suprafața de joc pe partea opusă a mesei oficiale.

La finalul turnului, Miercurea Ciuc se află pe ultimul loc în Divizia A, având o singură victorie și 14 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii