Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Măciucă va continua la BCM U Pitești și în sezonul 2019-2020

David Istrate

David Istrate
29.07.2019

Mihai Măciucă va continua la BCM U Pitești și în sezonul 2019-2020

Luni, 29 iulie, BCM U FC Argeș Pitești a anunțat că Mihai Măciucă va rămâne în lotul lui Florin Nini pentru încă un sezon. Acesta a jucat sub comanda tehnicianului de 49 de ani și la CSM Phoenix Galați în perioada 2017-2018.

Mihai Măciucă și-a început cariera profesionistă la începutul sezonului 2017-2018, când a ajuns la echipa mare a lui CSM Phoenix Galați. Atunci, tânărul baschetbalist a evoluat în 29 de partide, având medii de 4.4 puncte, 1.6 recuperări și 0.7 pase decisive.

Prestațiile din Liga Națională de Baschet Masculin i-au adus lui Mihai Măciucă selecții la echipa națională U18, echipa națională U20, dar și la echipa de seniori, atunci când aceasta era antrenată de Zare Markovski.

Înaintea sezonului 2018-2019, Florin Nini a semnat cu BCM U Pitești, aducându-l la echipa piteșteană și pe Mihai Măciucă. Sportivul de 19 ani a jucat 21 de meciuri și a strâns următoarele cifre: 1.7 puncte, 0.8 recuperări și 0.4 pase decisive în 8:54 minute petrecute pe teren.

Așadar, în acest moment, lotul lui BCM U FC Argeș Pitești arată în felul următor: Goran Gajovic, Maksim Sturanovic, James Washington, Iuri Fraseniuc, Tudor Gheorghe, Marius Ciotlăuș și Mihai Măciucă.

*foto: fiba.basketball

12 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Pitesti
    Felicitari Pitesti,voi sunteti cu Maciuca,noi suntem cu Pratt,Laser.....asta e diferenta dintre Craiova si Pitesti !!

    cu 4 ani în urmă (29.07.2019)
    • tanaseb:

      Re
      Eu nu sunt fanul niciunei echipe. Imi place cum merg transfrurile atat la Craiova, cat si la Pitesti. Dar ironiile astea ieftine is de ... Serios, cum sa vii cu astfel de afirmatie cand Pitestiul si-o anuntat, simplu, un jucator? Craiova de ce nu ii in stare sa anunte oficial astfel de lucruri? Nu e un club la fel de competent?

      cu 4 ani în urmă (29.07.2019)
    • BCM U FC Argeș Pitești yrymeister:

      MAciuca
      Comparatia nu se face asa prazare. Corect e Pitestiul e cu Maciuca si Gheorghe si Craiova cu Diculescu, care anul asta va fi mult sub ce a aratat anul trecut. La straini ati facut transferuri bune. Si la Pitesti se vor face. Vedem la sfarsitul sezonului cand se trage cortina care a fost echipa mai inspirata.

      cu 4 ani în urmă (29.07.2019)
    • SCM "U" Craiova sebi12:

      Re
      Asta cu diculescu chiar as vrea sa fie explicata ?:))

      cu 4 ani în urmă (29.07.2019)
    • BCM U FC Argeș Pitești Renan:

      Esti prea frustrat
      De viață. N am văzut un fan din Pitești, comentând decat pozitiv transferurile oricărei echipe. Diferenta dintre Pitești și Cr sta in palmares. Baftă.

      cu 4 ani în urmă (29.07.2019)
    • Nosemasomenos:

      Ei na
      Ce ne mai umflam in pene noi.
      De #tibarnacapitan ce zici?

      cu 4 ani în urmă (29.07.2019)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      @tanaseb
      referitor la modul de anuntare a transferuri/alte stiri de catre echipele din LNBM..Craiova are ultima postare din atentie!!!! 30 mai, 2 luni nici cea mai vaga informatie, management, comunicare, relatii publice, cum vreti, e jale, zero barat!!! nu vreau sa fiu subiectiv sa vb despre CSM, dar uitandu-ma spre exemplu la CSU Sibiu, esti incanat de-a dreptul de pagina lor..nu vreau sa-l laud pe Ionut Georgescu dar se vede clar meserie pe linia asta, jos palaria, si-au luat la revedere de la absolut toti jucatorii avuti in campionatul trecut, laudandu-i, multumindu-le..i-a prezentat in detalui pe cei noi veniti, au multe chestii interactive cu suporterii..se vede clar dezvoltarea clubului si prin asta!!!Bravo lor!!!! sau uitati-la la CSO Voluntari care nu este in primele 6 echipe, anunturi prompte, la zi...

      cu 4 ani în urmă (30.07.2019)
    Raspunde
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    Tommy
    Corect Pitestiul e cu Măciucă. Asta e adevarul dar si cu Washington si Gajovic. Craiova a scăpat printre degete cam multi jucători de valoare. Acum negociază cu in bulgar, de la Beroe. O fi bine?!?!

    cu 4 ani în urmă (29.07.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Maciuca
    Bravo, ne mai trebuie un u23. Ce e cu frustrarea asta, oltenilor? Credeti ca daca ati luat locul 4 o data va fi la fel de simplu in continuare? Ce legatura are miscarea lui Maciuca cu Pratt si Laser? Atat pot sa zic, sunt jucatori periculosi. La Pitesti tocmai a semnat acum cateva zile un super PG:)

    cu 4 ani în urmă (29.07.2019) Raspunde
  • 76ers :

    ...
    La romani Craiova cu siguranța sta mai bine dar la străini nu știu ce sa zic, îmi place Laser dar as spune ca Washington e mai bun, rămâne de văzut cum se conturează loturile și eu zic sa va duelați pe terenul de baschet și nu in comentarii, in tribune nu zic ca e jale și la Craiova și la Pitești ...

    cu 4 ani în urmă (29.07.2019)
    • tanaseb:

      Re
      Ii mult mai jale la capitolul fani pentru Craiova:)

      cu 4 ani în urmă (29.07.2019)
    • 76ers:

      ...
      Se poate spune dar eu zic ca e o impresie mai buna pentru ca au o sala mai mică și nici aia plină când nu merge echipa, vedem când va avea și Piteștiul avea sala noua dacă vor rămâne aceiași 300 sau o vor umple meci de meci multe sezoane

      cu 4 ani în urmă (29.07.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii