Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „A fost o luptă acerbă sub panouri”

Mihai Silvășan: „A fost o luptă acerbă sub panouri”

U-BT Cluj a reușit o victorie extrem de importantă pe terenul rivalei de la CSU Sibiu, scor 77-71, în etapa a XI-a a LNBM, Grupa Valorică A.  

La finalul meciului antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, s-a arătat extrem de mulțumit de victoria obținută, în condițiile unei deplasări extrem de dificile prilejuite și de problemele pe care clujenii le-au avut după întoarcerea din Belarus, unde au jucat contra celor de la Tsmoki Minsk.

Silva a lăudat spiritul de luptă al elevilor săi:

„Un meci foarte intens. A fost o luptă acerbă sub panouri, știam că acolo echipa din Sibiu stă foarte bine. Am lăsat câteva coșuri ușoare pe recuperări ofensive, le-am dat șase posesii în plus în primul sfert. Până la final am corectat și le-am lăsat doar 13. Nu este foarte rău. Vreau să îmi felicit jucătorii pentru dorința de victorie, pentru îndârjirea de care au dat dovadă astăzi. Mai ales în repriza a doua, când am ținut Sibiul la doar 28 de puncte. E un lucru extraordinar într-o sală ca asta. Nu am cedat nicio clipă din punct de vedere mental și la final am obținut victoria. Cred eu că a fost meritată fiindcă am controlat ultimele zece minute din meci. Mă bucur cu atât mai mult cu cât venim după o deplasare foarte grea. Nu am mai fost acasă de o săptămână. Doream foarte mult să ne întoarcem puțin din moralul negativ pe care ni le-am creat după ultimele două partide pe care le-am pierdut. A ieșit bine pentru noi. Peste șapte zile urmează un meci nou, de această dată la noi acasă pe care trebuie să îl abordăm cu aceeași intensitate. Mulțumim fanilor din Cluj care au venit până aici să ne susțină. Au fost în spatele nostru și ne-au ajutat”

După cum a spus și antrenorul clujean, pentru U-BT urmează un nou duel cu CSU Sibiu, de această dată în sferturile de finală ale Cupei României. Partida se joacă sâmbătă, 28 decembrie, de la ora 17:00.

*foto: Manases Sandor/ u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii