Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Am avut o repriză secundă foarte bună după un început extrem de modest”

Mihai Silvășan: „Am avut o repriză secundă foarte bună după un început extrem de modest”

U-BT Cluj-Napoca a început anul 2020 cu un succes dificil, venit pe terenul lui SCM Timișoara. Alb-negrii nu au avut un start prea bun de meci, însă și-au revenit în a doua repriză și s-au impus cu scorul de 92-89.

După fluierul final, Mihai Silvășan a participat la conferința de presă organizată de clubul-gazdă și și-a spus părerea despre confruntarea din Sala „Constantin Jude”. Acesta a felicitat echipa adversă pentru forma arătată în ultima perioadă și s-a arătat mulțumit de intensitatea pe care elevii săi au avut-o în repriza a doua.

În primul rând, felicit echipa din Timișoara pentru replica oferită. Chiar arată foarte bine în ultima perioadă, au chimie bună și joacă cu încredere fiecare component al ei. Acest lucru se vede atât pe teren, cât și în rezultatele lor. Pe de altă parte, noi am avut o repriză secundă foarte bună după un început extrem de modest din punct de vedere al intensității, mai ales cea din apărare. Am permis 53 de puncte în primele două sferturi ceea ce e enorm de mult pentru o echipă care se respectă și care vrea să fie campioană. I-am lăsat pe jucătorii lor de perimetru să încerce aruncări necontestate. Evident, știam că sunt o echipă bună de la linia de trei puncte. Am pregătit acest aspect însă, din păcat, nu am reușit să îi oprim. Eu cred că principala cauză a fost lipsa intensității și a mentalității de învingător la fiecare posesie. Pe de altă parte, în repriza a doua am demonstrat opusul. Ne-am schimbat atitudinea, am recuperat mai mult, am pasat mai bine, am jucat mai colectiv și am avut, în primul rând, o apărare mult mai exactă. Rezultatul s-a văzut. Urez tuturor un An Nou Fericit, urez echipei din Timișoara baftă pe mai departe. Pentru noi urmează un meci complicat în Israel pe care, evident, ni-l dorim să îl câștigăm sau măcar să dăm tot ce avem mai bun din noi pentru a învinge”, conform paginii de Facebook a clubului clujean.

Pentru U-BT Cluj-Napoca, urmează o săptămână cu două confruntări ce se anunță foarte grele. Mai întâi, ardelenii se deplasează în Israel, pentru jocul cu Ironi Ness Ziona din FIBA Europe Cup, iar apoi aceștia primesc vizita lui SCM U Craiova, în etapa a 13-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii