Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, după victoria cu Timișoara: „Mi-era frică de acest meci, din cauza deplasării pe care am avut-o în Rusia”

Mihai Silvășan, după victoria cu Timișoara: „Mi-era frică de acest meci, din cauza deplasării pe care am avut-o în Rusia”

U-BT Cluj a obținut o victorie importantă în compania celor de la SCM Timișoara, scor 79-70, în etapa a V-a din LNBM – Grupa Valorică A.

Antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, s-a arătat mulțumit de faptul că echipa sa a reușit să treacă peste deplasarea foarte dificilă pe care au avut-o recent în FIBA Europe Cup, pe terenul celor de la Enisey Krasnoyarsk:

„Am început foarte bine, am reușit să îi facem pe băieți să îi înțeleagă că va fi un meci greu. Din păcate ceva s-a rupt când a fost conflictul acela, Timișoara a fost mult mai agresivă după aceea și noi am făcut un mic pas în spate. Ne-am făcut meciul greu până în sfertul al patrulea. Am reușit să câștigăm lupta la recuperare, am reușit să stăm puternici când erau acolo, la un punct diferență. Mă bucură acest fapt. Mi-era frică de acest meci, din cauza deplasării pe care am făcut-o până în Rusia. Din prima secundă după acel meci le-am zis jucătorilor că trebuie să facem tot ce ține de noi pentru a fi proaspeți și îi felicit pe băieți pentru acest lucru. Cu siguranță că s-a simțit și oboseala după deplasarea aceea, dar nu s-a văzut atât de tare în teren I asta e cel mai important.”

„Silva” este mulțumit și de prestația tânărului Rareș Uță, care a adunat 11 puncte și 3 recuperări în 14:52 minute de joc:

„Uță a avut un meci foarte bun. Îl așteptam de mult cu un asemenea meci. Cel mai important lucru la un jucător este constanța.”

Cât despre accidentarea lui Donatas Tarolis, antrenorul clujenilor a spus că:

„A avut o mica entorsă, am mai vrut să îl folosesc, a zis că încearcă să intre. Dar am spus să nu îl folosesc, să nu risc nimic. El a mai avut o entorsă, s-a întâmplat acum iar. Sper să îl am înapoi până luni, la primul antrenament”

După Victoria contra bănățenilor, U-BT Cluj rămâne singura echipă neînfrântă în LNBM, cu cinci victorii în tot atâtea partide.

*foto: u-bt.ro/ Manases Sandor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii