Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Nu avem scuze din punct de vedere defensiv”

Mihai Silvășan: „Nu avem scuze din punct de vedere defensiv”

Miercuri, 18 decembrie, U-BT Cluj-Napoca a încasat pentru prima oară în acest sezon două înfrângeri consecutive. Formația ardeleană a fost învinsă de BC Tsmoki Minsk la o diferență de două puncte, 78-76, în ciuda unei reveniri foarte bune.

La pauză, scorul era 48-38 pentru echipa ce evoluează în liga VTB. Începutul slab al clujenilor a fost menționat și de Mihai Silvășan în declarația sa de după meci. Tehnicianul lui U-BT a mai punctat și prestația din defensivă, acolo unde elevii săi au avut probleme, în special după blocajele făcute de pivoții bieloruși.

A fost un meci pe care l-am început foarte prost. Din păcate, din punct de vedere mental nu ne-am ridicat la nivelul partidei. Le-am permis celor de la Tsmoki să înscrie 48 de puncte în primele două sferturi. Multe dintre coșuri au fost ușoare, nu am avut intensitate și nu am comunicat la blocajele lor. După pauză ne-am trezit, am reușit un joc mai bun defensiv și am revenit în meci. Din păcate, a fost prea târziu. Când întâlnești o astfel de echipă trebuie să ai constanță în permanență. Deși a fost o zi proastă ofensiv, nu avem scuze din punct de vedere defensiv. Am jucat prost în apărare în prima repriză și s-a văzut pe tabela de marcaj. Avem 1-1, mergem mai departe și suntem încrezători că ne putem califica. Va fi o luptă mare pentru calificare. Ne jucăm șansele și sper să ne revenim. Urmează un meci greu la Sibiu, pe care trebuie să îl tratăm cu mare seriozitate." , conform u-bt.ro

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează derby-ul Ardealului sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 20:00, în Sala Transilvania din Sibiu.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii