Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan:”Să fii MVP la un All Star Game este o chestie de noroc”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
11.04.2011

Echipa Nordului a ediț iei din acest an a All Star Game-ului masculin, echipă ce a reușit să iasă învingătoare cu scorul de 121-118, a avut în componența sa MVP-ul partidei din acest an, lunetistul clujan, Mihai Silvășan. La finele partidei, acesta s-a arătat încântat atât de jocul prestat de cele două echipe, cât și de atmosfera creata de spectatorii prezenți în sala Transilvania.

A fost un meci ca în orice alt All Star Game, relexant, fără prea mare presiune, unde am venit să ne simțim bine. În seara aceasta la Sibiu chiar a fost frumos, sala fiind plină așa cum mă așteptam să fie. S-a încercat să se facă spectacol și s-a și reușit în mare măsura iar eu sper că suntem pe drumul cel bun. 
 

În urma desemnării sale ca fiind MVP-ul show-ului baschetbalistic, acesta a afirmat că a fost surpins de decizia juraților.

Să fii MVP la un All Star Game este o chestie de noroc, nu e ceva special din punctul de vedere al valorii unui jucator de baschet. Fiecare prinde o zi mai bună. Ca la orice meci de acest gen, apărarile nu sunt puternice și până la urmă o chestie de noroc. Chiar nu mă gândeam înainte de meci că voi câștiga titlul de MVP, însă așa a fost să fie în această seară. Ma bucur că am fost desemnat MVP, nu pot nega acest lucru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii