Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: ”Sibienii nu mă vor mai aplauda ca la All Star Game”

Roxana Prichici, Foto: staychill.net

Roxana Prichici, Foto: staychill.net
12.04.2011

Căpitanul lui ”U” Mobitelco și iubitorii baschetului din Sibiu au fost pentru o seară, cu ocazia All Star Game-ului găzduit de Sala Transilvania, în aceiași tabără. Lucrurile vor sta total diferit în perioada următoare, ”U” Mobitelco și CSU Atlassib confruntându-se în primul tur al play-off-ului. Mihai Silvășan a declarat, mai în glumă, mai în serios, că știe că nu se va bucura de același val de simpatie din partea suporterilor sibieni când se va întoarce pe Cibin ca adversar al lui CSU Atlassib.

La All Star Game publicul m-a aplaudat, nu m-a huiduit ca de obicei. Serios vorbind, suporterii lui CSU Atlassib sunt cunoscători ai baschetul, sunt convins că nu vor fi probleme.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii