Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Situația în grupă este echilibrată, contează fiecare punct”

Mihai Silvășan: „Situația în grupă este echilibrată, contează fiecare punct”

Primul meci european pentru U-BT Cluj-Napoca în anul 2020 are loc în Israel, împotriva lui Ironi Ness Ziona. Trupa ardeleană are în prezent o victorie și o înfrângere în faza secundă a FIBA Europe Cup, fiind la egalitate cu toate celelalte trei adversare.

Cu ocazia acestei partide, Mihai Silvășan a oferit o declarație pentru site-ul u-bt.ro în care a evidențiat experiența și valoarea formației adverse. În același timp, obiectivul alb-negrilor nu este altul decât victoria, iar această încredere vine din pregătirea pe care jucătorii lui U-BT au făcut-o.

I-am urmărit pe cei de la Ironi în mai multe meciuri din acest sezon. Sunt o echipă cu jucători valoroşi, au patru americani de certă valoare. Pe lângă ei au şi patru israelieni cu experienţă. Dacă ne uităm în rotaţia lor de bază, şase dintre baschetbalişti au peste 30 de ani. Acest lucru spune multe despre experienţa lor şi despre cum văd ei baschetul. Au pierdut la mare luptă cu Maccabi Tel Aviv, s-au bătut până în ultimele minute. Evident, aşa cum i-am obişnuit pe suporteri, noi vom merge acolo doar cu gândul să câştigăm. Vrem să dăm tot ce avem mai bun, ştim la ce să ne aşteptăm. Sper să reuşim să le facem faţă şi să ne impunem. Situaţia în grupă este echilibrată, contează fiecare punct. Din păcate, am avut şansa să câştigăm meciul de la Minsk şi nu ne-am putut întoarce acasă cu o victorie. Astfel, trebuie să câştigăm o partidă în deplasare şi să obţinem două victorii acasă pentru a fi siguri de calificare. Până atunci, vreau să ne concentrăm doar la jocul de miercuri şi să dăm o replică foarte bună”, conform site-ului oficial al clubului clujean.

Confruntarea dintre U-BT Cluj-Napoca și Ironi Ness Ziona are loc miercuri, 8 ianuarie, de la ora 20:00, fiind transmisă pe canalul de Youtube al FIBA.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii