Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihnea Andrei continuă la Dinamo Știința București

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.08.2019

Mihnea Andrei continuă la Dinamo Știința București

Dinamo Știința București continuă colaborarea cu târnărul jucător român Mihnea Andrei. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de facebook a echipei din Ștefan Cel Mare.

Mihnea Andrei s-a născut pe 21 septembrie 1997. El măsoară 1.99 metri și cântărește 84 de kilograme și poate evolua pe pozițiile 3-4.

În sezonul 2018/2019, Mihnea Andrei a prins doar 10 partide pentru Dinamo Știința București în Liga Națională de Baschet Masculin. El a fost ținut departe de parchet o bună perioadă de timp din cauza unei accidentări. Andrei a avut medii de 4.0 puncte și 1.9 recuperări pentru 4.4 la eficiență în 12.3 minute jucate pe meci în stagiunea trecută.

Mihnea Andrei este al doilea jucător anunțat de Dinamo Știința București pentru sezonul 2019/2020. Marcu Badiu va evolua și el încă un sezon în Ștefan Cel Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii