Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mike Harrison părăseşte CSU Atlassib Sibiu înainte de play-off

Andrada Comănici

Andrada Comănici
07.04.2011

Mike HarrisonCSU Atlassib Sibiu s-a despărţit de pivotul american Mike Harrison cu mai puţin de o săptămână rămasă până la începerea play-off-ului. Ruperea s-a produs de comun accord între jucător şi conducerea clubului, motivul principal fiind necesitarea rezolvării unei probleme mai vechi a americanului. Harrison a suferit o fractură la unul dintre degetele mânini drepte în timpul meciului retur cu CSM Oradea de la Sibiu şi de atunci accidentarea acestuia nu s-a remediat. Din contră, problema acestuia s-a agravat odată cu un nou accident survenit în cursul ultimei partide jucate de sibieni în sezonului regulat în compania celor de la BCM U Piteşti. Aşadar, Harrison a părăsit astăzi Sibiul cu destinaţia Statele Unite unde se va efectua intervenţia chirurgicală, pentru ca mai apoi acesta să se alăture cel mai probabil unei echipe neo-zeelandeze.

În cadrul unei conferinţe susţinute astăzi la sala Transilvania din Sibiu, preşedintele clubului CSU Atlassib, Mircea Vulc, a confirmat zvonurile care circulau în legătură cu plecarea pivotului de peste ocean:

Harrison va pleca sigur. Trebuie să îşi opereze degetul pe care şi l-a rupt în meciul cu Oradea. El a vrut încă de atunci să plece, dar l-am rugat să stea până intrăm în play-off şi l-am convins deşi înainte de meciul cu Otopeniul mi-a spus că dacă nu vor mai fi şanse la calificare după acel meci ar vrea să plece înainte de finalul sezonului regulat. I-am promis că dacă întrăm în play-off îl voi lăsa să plece, în plus el are deja programată operaţia pe care o va face în Statele Unite. La ultimul meci, cel cu Piteşti, i-a recidivat problema de la deget, motiv pentru care a şi marcat mai puţin în acea partidă. Harrison are un caracter extraordinar şi a fost jucătorul meu preferat, pe care i l-am şi impus iniţial lui Prakuraitis. Nu se pune problema unui nou transfer la echipă. Perioada de transferuri s-a încheiat la 27 februarie şi în plus nu ne permitem asta nici financiar.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii