Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mike Schachtner și logodnica sa, iubire la distanță

Roxana Prichici, Foto: tvs.ro

Roxana Prichici, Foto: tvs.ro
16.01.2011

La întoarcerea în România din vacanța de iarnă, Mike Schachtner nu a venit singur, ci însoțit de logodnica sa Andrea Kaczmarek. Aceasta e plecat înapoi peste ocean după meciul jucat ieri de CSM Oradea în deplasare la CSM București, dar s-a bucurat de scurta perioadă petrecută aici.

”Mi-a făcut plăcere să-i cunosc pe câțiva dintre colegii săi, iar antrenorul e de treabă. Toți cei pe care i-am cunoscut s-au purtat frumos. Din păcate, nu am avut timp so vizităm orașul, am fost doar de două ori prin centru. Am ieșit într-o seară cu colegii de echipă și a fost distractiv, diferit, pentru că în Wisconsin nu avem cluburi. Sunt baruri, dar nu cluburi”, a mărturisit Andrea pentru TVS Oradea.

Coșgheterul CSM-ului spune că nu este un împătimit al cluburilor: ”Nu ieșim prea des seara în oraș, doar ocazional. Câteodată e bine să ieși din camera de hotel și să cunoști alte persoane”.

Cei doi s-au obișnuit cu relația la distanță, deși nu le este deloc ușor să fie la sute de kilometri distanță unul de celălalt. ”Este o provocare pentru noi, dar facem în așa fel încât să meargă relația noastră. Încercăm să vorbim în fiecare zi pe Skype, dar diferența de fus orar e cea mai grea. Sunt opt ore diferență față de ora din Wisconsin”, a precizat Andrea, completată de Mike: ”Suntem oarecum obișnuiți, dar asta nu înseamnă că este ușor. A devenit deja o rutină de care încercăm să ne ținem”.

Mike și Andrea se vor căsători la finalul sezonului și plănuiesc să meargă în Mexic în luna de miere. 

 

Mike Schachtner

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii