Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: „Puteam să îi facem probleme lui Milos, dar nu am avut intenţii rele”

Andrada Comănici; Foto: u-mobitelco.ro

Andrada Comănici; Foto: u-mobitelco.ro
18.01.2011

Transferul lui Milos Pesic la "U" Mobitelco de la BC Timişoara la începutul sezonului a speriat multe echipe. Dacă universitarii erau foarte puternici şi până atunci, aducerea lui Pesic părea să fi crescut şi mai mult gradul de periculozitate al echipei. Doar că lucrurile nu au ieşit aşa cum clujenii au sperat. Chiar dacă noul transferat a primit toată iubirea din partea publicului şi supotrul colegilor, dorul de casă l-a facut pe sârb să nu se integreze la noua sa echipă.

După numai două luni în tricoul lui "U" Mobitelco, Milos Pesic şi conducerea clujenilor au căzut de comun acord că cel mai bine ar fi ca jucătorul sa fie lăsat să se întoarcă la Timişoara. Declaraţiile la momentul respectiv ale ambelor părţi au pus totul pe seama neacomodării, ceea ce s-a resimţit şi în jocul extremei venite de pe Bega.

Plecarea bruscă a lui Pesic, despre care nu se auzise că s-ar confrunta cu probleme în ceea ce privea acomodarea a iscat un val de nemulţumiri în rândul fanilor, cu atât mai mult cu cât acesta a fost lăsat să plece înaintea meciului direct dintre "U" Mobitelco Cluj şi BC Timişoara, partidă disputată pe Bega, încheiată cu victoria bănăţenilor, scor 71-53 şi în care extrema a fost unul dintre principalii marcatori ai leilor.

Invitat în cadrul emisiunii Ora de sport a canalului TVR Cluj, Mircea Cristescu a ţinut să lămureasca odată pentru totdeauna problema, acesta declarând următoarele: „Pesic a venit la noi cu o lună înainte de a pleca şi ne-a expus problema. I-am zis, uite cum facem, avem următoarele trei meciuri, dacă nu o să reuşim să te integram te vom lăsa să pleci. Într-adevăr puteam să-i facem probleme şi să-l ţinem pană în inauarie, dar baschetul ar fi avut de suferit.”

 

Milos Pesic

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii