Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Vulc: „Suntem convinşi că putem bate pe absolut oricine”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
07.04.2011

Calificată pe ultima sută de metri în play-off, de pe locul şapte, echipa sibiană CSU Atlassib urmează a da piept în seria de cinci meciuri ale sferturilor cu vicecampioana ”U” Mobitelco BT Cluj Napoca. Dacă echipa de pe Someş era oarecum avantajată de avantajul terenului propriu în cazul a trei din totalul de cinci dispute, clujenii au acum încă o grijă mai puţin. Oficialii galben-albaştrilor au anunţat despărţirea, chiat înainte de play-off, de jucătorul american Mike Harrison, acesta urmând a suferi o intervenţie chirurgicală în SUA.

Însă, în ciuda sorţii care nu pare să ţină deloc cu sibienii, preşedintele clubului CSU Atlassib, Mircea Vulc, a declarat în cadrul unei conferinţe susţinute astăzi (7 aprilie) la Sala Translvania, că despărţirea de Harrison nu înseamnă totodată renunţarea la a mai lupta în play-off:

Chiar dacă Harrison pleacă, asta nu înseamnă că renunţăm la play-off. Nu ştiu dacă situaţia aceasta înseamnă o nouă şansă pentru Brown. Totul rămâne la latitudinea lui Cătălin. Eu nu am spus nimănui ce jucători să bage în teren, aşa cum nici mie, în perioada de antrenorat, nimeni nu mi-a impus ce jucători să folosesc. Tot ce facem este să discutăm pe aceste teme, dar nu oblig pe nimeni la nimic.

De asemenea, preşedintele clubului de baschet sibian a precizat că nu a avut preferinţe în ceea ce priveşte adversarul direct din meciurile semifinale. Mircea Vulc a afirmat totodată şi că echipa pleacă la drum în play-off cu o mare încredere datorată rezultatelor bune obţinute pe final de sezon rehulat chiar şi împotriva echipelor tari ale campionatului:

Nu contează cu cine jucăm în play-off, nu am avut preferinţe. Principalul e că suntem în play-off. Noi suntem convinşi că putem bate pe absolut oricine şi cred eu că am şi demonstrat asta în ultimele şapte meciuri. Am avut cinci victorii, la Timişoara am pierdut cum am pierdut şi ne-am împiedicat şi la Mediaş unde, zic eu, puteam să ne asumăm partida dacă nu ne confruntam cu 2-3 decizii strâmbe de arbitraj chiar pe final. Ideea e că ne putem bate cu oricine. Totuşi clujenii au prim şansă deoarece joacă pe teren propriu trei din cinci partide.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii