Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mitică Anghel: ”Am dat anunț la mica publicitate pentru a juca baschet”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
21.01.2011

Antrenorul secund al echipei Politehnica Iași, Mitică Anghel, a povestit că, atunci când s-a decis să joace baschet, în urmă cu aproape 19 ani, a dat un anunț la rubrica cititorului din revista ”Pentru Patrie”. La câteva zile a fost chemat la București, de către Vasile Popa.

Mitică Anghel a declarat pentru ediția online a cotidianului Adevărul că, până la vârsta de 20 de ani, nu a știut cum arată o minge de baschet. „În 1992 eram abonat la revista Poliţiei «Pentru Patrie». Am dat un anunţ cu poză la rubrica cititorului că vreau să joc baschet şi că am înălţimea de 2,07 metri. Antrenorul Vasile Popa, de la Dinamo, m-a chemat de urgenţă la Bucureşti. Nu mai jucasem baschet înainte”, își aduce aminte tehnicianul.

Potrivit sursei citate, Anghel își reproșează faptul că nu a apucat să-i mulțumească antrenorului Vasile Popa pentru tot ceea ce a făcut pentru el. ”Domnul Popa a avut răbdare şi a lucrat cu mine zi de zi”, a completat actualul tehnicianl secund al Politehnicii Iași.

Anghel a recunoscut că Dragan Petricevic este modelul său în antrenorat. ”Este primul nume care-mi vine în minte când e vorba de disciplină şi tactică. De la Costel Moscalu am învăţat cum să respir, iar aşezarea în teren am „furat-o“ de la Şestopal. Dintre marii jucători, cel mai mult mi-a plăcut Shawn Kemp”, a mai adăugat tehnicianul din Iași.

Referitor la transferuri, Mitică Anghel este nemulțumit deoarece nu a putut îmbunătăți lotul Politehnicii. „Sunt dezamăgit că nu am putut aduce niciun jucător la Iaşi în această iarnă. Cei de la Universitatea «Petre Andrei» au reuşit să ne obţină o audienţă la primar pentru a cere un ajutor financiar, dar în ziua stabilită nu am fost primiţi nici măcar ca să fim refuzaţi“, a încheiat Anghel.

sursa foto: adevarul.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii