Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Jeremic: „Am marcat 31 de puncte, însă am beneficiat de ajutorul echipei mele”

Mladen Jeremic: „Am marcat 31 de puncte, însă am beneficiat de ajutorul echipei mele”

CS Dinamo Știința București este a doua formație calificată în careul de ași al Cupei României. Trupa din Ștefan cel Mare a recuperat un deficit de cinci puncte și s-a impus cu 78-69 în fața rivalei CSA Steaua București, după un joc controlat în permanență.

Cel mai bun jucător al partidei a fost Mladen Jeremic care a terminat cu 31 de puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție. Acesta a explicat cum a fost întâlnirea cu Steaua din punctul lui de vedere și care au fost diferențele între tur și retur.

A fost dificil mai ales pentru că trebuia să recuperăm cinci puncte după partida din tur. Prin urmare, nouă nu ne era de ajuns doar o victorie, ci trebuia să ne impunem la peste cinci puncte. Nu a fost ușor, am întâmpinat probleme în apărare, dar în final am reușit să câștigăm. Nimic nu s-a schimbat între cele două manșe. În primul meci nu am reușit să ne descurcăm în fața apărării lor în zonă, de tip 1-3-1. Acum ne-am pregătit mai bine așa că aceasta a fost diferența.”

Legat de prestația sa, baschetbalistul sârb a declarat următoarele:

Ok, am marcat 31 de puncte, însă am beneficiat de ajutorul echipei mele. Ei m-au găsit de multe ori în situații în care am avut aruncări deschise așa că trebuia să le înscriu.”

Pentru CS Dinamo Știința București urmează o nouă confruntare cu CSA Steaua București, de această dată în campionat.

*foto: Răzvan Păsărică/Sport Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii