Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Jeremic, confirmat drept noul jucător al celor de la Dinamo Știința București. UPDATE

Eduard Popa

Eduard Popa
15.08.2019

Mladen Jeremic, confirmat drept noul jucător al celor de la Dinamo Știința București. UPDATE

Dinamo Știința București are parte de întăriri pentru sezonul viitor. Totalbaschet a aflat că alb-roșii au reușit să îl aconteze pe fostul căpitan al Timișoarei și component al lui BCM U Pitești, Mladen Jeremic.

UPDATE, ora 18:00 Transferul lui Mladen Jeremic la Dinamo Știința a fost confirmat pe site-ul oficial al clubului: 

 

‼️MLADEN JEREMIĆ ESTE OFICIAL JUCĂTORUL ECHIPEI NOASTRE‼️ 📣 Dinamo Știința anunță oficial că a ajuns la o înțelegere cu...

Posted by Dinamo Știința Baschet on Thursday, August 15, 2019

„Jerry” a jucat până acum ]n 114 partide în Liga Națională, cu două sezoane și jumătate la Timișoara și sezonul 2018/2019 în tricoul lui BCM U Pitești. Mladen a adunat medii de 17,6 puncte, 2,6 pase decisive și 2,9 recuperări, pentru un indice al eficienței de +14. În sezonul recent încheiat el a jucat în 31 de partide pentru Timișoara, cu 16,7 puncte pe meci și procentaje excelente, de 53,6% de la 2 puncte, 42,3% de la 3 puncte și 87,3% de la libere.

La Dinamo Știința, Jeremic se va reuni cu Tudor Costescu, antrenor sub comandat căruia a jucat la Timișoara. De asemenea, „Jerry” va fi coleg cu un alt veteran apreciat al LNBM, Ousmane Barro, cel care a fost reconfirmat chiar joi de către club. De asemenea, la Dinamo se mai întorc și tinerii Marcu Badiu, Mihnea Andrei, Anton Diaconescu, Dani Ioniță și Andrei Calenic.

*foto: facebook BCM U Pitești

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii