Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Jeremic, pe picior de plecare de la Pitești. Surse

Eduard Popa

Eduard Popa
23.06.2019

Mladen Jeremic, pe picior de plecare de la Pitești. Surse

mladen jeremic pleaca timisoara

BCM U Pitești ar putea să se despartă de unul dintre cei mai importanți jucători din sezonul recent încheiat. Potrivit surselor site-ului nostru, Mladen Jeremic nu va mai continua în sezonul viitor la Pitești.

Jeremic a fost adus în vara trecută de la BC SCM Timișoara (actuala SCM Timișoara). Jucătorul sârb evoluase timp de trei sezoane la echipa de pe malul Begăi, timp în care s-a remarcat drept unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului, în special din spatele liniei de 3 puncte. El a decis însă să vină la BCM U Pitești datorită faptului că a vrut să fie aproape de iubita lui, voleibalista Mihaela Ozun, care se transferat de la echipa timișoreană Agroland la Târgoviște. Între timp, cei doi s-au și căsătorit chiar săptămâna această.

„Jerry” a avut un sezon foarte bun în tricoul Piteștiului din punct de vedere statistic. El a adunat în total 31 de meciuri, cu medii de 16,7 puncte, 2,3 pase decisive, 2,2 recuperări și 42,3% de la 3 puncte, în 30:17 minute, totul pentru un indice al eficienței de +14.

Din sursele noastre, se pare că Maksim Sturanovic este ca și acontat de către BCM U Pitești. Urmează să așteptăm așadar anunțul oficial al argeșenilor.

*foto: facebook BCM U Pitești

7 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristi11 :

    Surse
    Sarsa voastra Calinescu :)))

    cu 4 ani în urmă (23.06.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristi11:

      !
      Sursa*

      cu 4 ani în urmă (23.06.2019)
    • BCM U FC Argeș Pitești Renan:

      Dacă i asa
      As fi dezamăgit.

      cu 4 ani în urmă (23.06.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Si eu, insa daca te uiti atent, nu e un jucator care iti poate face 2 faze. E foarte bun pe atac. Sper sa ramana.

      cu 4 ani în urmă (24.06.2019)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Cristi11
    Mare figura se crede si Calinescu asta,un Lake flausat !

    cu 4 ani în urmă (24.06.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Oltene, iar te-ai aprins? Bine, voi sunteti invatati cu jignirile la adresa lui Toma si a managementului de acolo. Ps: ar fi o oarecare pierdere pentru noi, e un shoter bun. Daca se adevereste, dar sper sa nu, macar sa se aduca un american pe 2.

      cu 4 ani în urmă (24.06.2019)
    Raspunde
  • tanaseb :

    Jeremic
    Ii un jucator pe care mi-l doream la echipa la pachet cu Diaz. Faptul ca imbatraneste, il afecteaza. Anul asta a pierdut singur meciul de aici, cand avea Pitestiul 9 puncte. Totusi, ramane un shooter veritabil. PS.: Oltenilor tot la prostii le sta gandul. V-am mai zis-o, vedeti-va de ale voastre, nu ii prima oara cand interveniti impotriva altei echipe.

    cu 4 ani în urmă (24.06.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii