Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Morris Curry: “Am jucat împotriva unei echipe care era într-o situație disperată.“

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
10.11.2018

Duminică, începând cu orele 18:00, în Sala Polivalentă din Craiova, va avea loc întâlnirea dintre BCM U FC Argeș Pitești și SCM U Craiova, contând pentru etapă a 6-a a sezonului regulat.

La conferința de presă organizată de echipa gazdă, doi dintre jucătorii acestora, Morris Curry și Camil Berculescu, au prefațat partida împotriva vulturilor alb-violeți.

Morris Curry:

“Ne așteaptă un meci foarte greu duminică, contra celor de la Pitești. Trebuie să arătăm un joc mult mai bun față de cel pe care l-am arătat contra celor de la U-BT Cluj Napoca.Trebuie să executăm mult mai bine schemele și să jucăm mult mai solid decât la Cluj, pentru a ne apropia victoria.

Am jucat împotriva unei echipe care era într-o situație disperată, o echipa flamandă după rezultate pozitive și ați văzut cum a ieșit până la urmă.”

Camil Berculescu:

“Meciul cu Pitești este cel mai important. Fiecare meci este o șansă nouă. Este unul dintre cele mai importante momente pentru mine, am înlăturat pesimismul și ne construim unii pe ceilalți. A fi un meci destul de bun și interesant și sperăm să fie ok la final.

Urmărim să câștigăm fiecare meci, "Țintește luna că să ajungi printre stele".

A fost un duș rece la Cluj, dar acum Suntem pregătiți și încurajeze publicul să vină la meci, avem nevoie de susținerea lor.”

În ultima partidă, contra celor de la U-BT Cluj Napoca, Morris Curry a fost autorul a 7 puncte și 2 pase decisive, în 24:31 de minute petrecute pe parchet.

În schimb, pentru Camil Berculescu, acest meci ar putea reprezenta debutul său oficial în tricoul craiovenilor.

Partida va putea fi vizionată în direct, pe canalul de youtube al Federației Române de Baschet, FRB TV.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii