Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nandor Kuti a debutat în sezonul 2019/2020 împotriva celor de la Sodertalje

Nandor Kuti a debutat în sezonul 2019/2020 împotriva celor de la Sodertalje

Nandor Kuti a debutat în sezonul 2019/2020. Revenirea a avut loc în victoria obținută împotriva celor de la Sodertalje Kings cu scorul de 85 la 74.

Kuti a fost folosit de Mihai Silvășan timp de aproape 13 minute și a terminat partida cu 5 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă pentru un indice de 5 unități la capitolul eficiență.

Internaționalul român al celor de la U-BT Cluj-Napoca pare refăcut complet după o accidentare care l-a ținut departe de parchet mai multe luni. Accidentare acestuia a fost un motiv de controversă în această vară, din pricina absenței de la lotul național. Comisia de Disciplina a analizat toate adresele și documentele depuse la dosar, inclusiv cele medicale (din partea sportivului si a U-BT Cluj-Napoca, rapoarte ale antrenorului Tudor Costescu si Departamentului Tehnic FRB, precum și documentele medicale eliberate in 21.06.2019 si 29.07.2019, prin care se arată că sportivul are probleme medicale serioase), și a decis cu majoritate de voturi ca sportivul să nu primească nici o sancțiune. Deși cazul a fost soluționat de comisia de disciplină și sportivul nu a primit nici o sancțiune, Dan Berceanu a decis resesizarea comisiei de disciplină, nemulțumit fiind de decizia de nesancționare, într-un final totul a avut același rezultat.

În sezonul precedent, Nandor Kuti a fost un om de bază în rotația gândită de Mihai Silvășan și a jucat 31 de partide în LNBM, adunând medii statistice de 26:18 minute, 6,8 puncte, 3,5 recuperări și 1,5 pase decisive. 

*foto: facebook U-BT Cluj-Napoca

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii