Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Markovic: „Mergem la Mediaş să învingem”

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
21.01.2011

Jucătorul echipei BC Timişoara, sârbul Nenad Markovic e încrezător în şansele echipei sale în partida de sâmbătă, dintre Gaz Metan Mediaş şi trupa viola. Markovic spune că echipa sa a prins curaj după victoria din prima etapă a returului cu BC Mureş şi speră ca alb-violeţii să se întoarcă fericiţi după deplasarea de la Mediaş. Asta chiar dacă, până acum, nicio echipă nu a reuşit să răpună Gazul pe teren propriu.

Am început cu dreptul returul. După victoria cu Târgu-Mureş ne aşteaptă acum o deplasare la Mediaş, echipa de pe primul loc. Sperăm să fie bine, să jucăm un baschet de calitate acolo şi să învingem. Moralul a crescut după cele două victorii din amicale şi după succesul cu Mureşul. A fost foarte important pentru noi şi pentru jocul nostru. Acum mergem încet înainte. La Mediaş va fi foarte greu, ne aşteaptă acolo o sală plină, dar sperăm să fie acolo şi suporterii noştri.

Gaz Metan şi BC Timişoara se vor întâlni sâmbătă, de la ora 18:00, în etapa a XVII-a a Divizie A de baschet masculin.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Costin :

    Mediasul, o nuca mai tare
    Mediasul va fi o nuca mult mai tare decat Muresul.
    Mediasul e pe primul loc la recuperari ofensive si pe 2 la procentajul aruncarilor de la 3 puncte deci apararea zona a lui Petricevic nu va mai fi atat de eficienta precum in partida cu Cooley&Co.

    cu 13 ani în urmă (21.01.2011) Raspunde
  • Mircea :

    Galerie
    Gazu deja conduce,galeria timisoreana nu va face deplasarea la Medias in in Padure unde ii asteapta Lupii Negri,deciNenad,imbracate bine !!!

    cu 13 ani în urmă (21.01.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii