Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nicolae Toader: "Consider că arbitrajul a rupt jocul"

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
11.04.2013

 

Dinamo București a pierdut și cel de-al doilea meci disputat la Tg-Jiu, în cadrul primei faze a play-out-ului. Formația din Capitală a fost înfrântă cu scorul de 69 la 102, urmând ca la sfârșitul săptămânii să gazduiască meciul 3, eventual meciul 4 al acestei serii.

La finele partidei, TotalBaschet a stat de vorbă cu tehnicianul dinamovist, Nicolae Toader, care s-a arătat intrigat de maniera de arbitraj din confrunatrea cu Energia.

Spuneți-ne, unde credeți că s-a făcut diferența în acest meci? Am văzut că ați contestat în repetate rânduri deciziile celor trei arbitrii...

A fost o problemă majoră. Consider că arbitrajul a rupt jocul. Au fost, de multe ori, după aruncările noastre de afară fault-uri. A venit tehnicul, au venit momentele grele și meciul s-a rupt practic într-un minut. În momentul în care o echipă marchează 10 puncte într-o fază, cred că da. Erau atunci 9 puncte diferență și dintr-o dată s-au făcut 19. Atunci, ce putem înțelege? Din păcate, aceasta este situația. De felul meu, nu am comentat arbitrajul, dar într-un meci decisiv de rămânere în Divizia A, sincer să fiu, nu mă așteptam să fie atât de multe decizii împotriva noastră. Mergem înainte și vom încerca să scoatem tot ce putem din următoarele meciuri.

Evoluția bună a elevilor dumneavostră din primele două sferturi ale partidei vă dă speranțe în ceea ce privește meciul de sâmbătă?

Speranțele noastre nu au fost cu Energia Rovinari. Nu am venit să scoatem Energia Rovinari, pentru că eram conștienți că întâlnim o echipă mult mai puternică. Speranța noastră a fost să câștigăm un meci să avem moralul pentru ultimul tur de play-out și să ținem pe Dinamo în Divizia A. Din păcate, alte interese nu ne permit să câștigăm unde nu trebuie. 

La momentul dat, care credeți că sunt șansele echipei Dinamo să se mențină în Liga Națională Masculină?

Meciurile încep de la 0-0. Sunt tururi decisive și se joacă 3 din 5. În opinia mea, echipa a crescut foarte mult în joc. Cei doi americani au viteză, au ritm. Cred că putem să acoperim anumite lipsuri pe care le avem acum și să încercăm să jucăm un baschet cât mai calitativ cu Timba sau cu Giurgiu. Sper să avem forța să batem pe una dintre aceste două echipe.

1 comentariu la aceasta stire:
  • alin23 :

    Toderash....
    Ai luat o razna de tot daca te gandesti ca bati Timba sau Giurgiu.....Vointa este,dar atat.

    cu 11 ani în urmă (11.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii