Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nicolae Toader:"Este o confruntarea foarte grea pentru Dinamo"

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
02.04.2013

Dinamo București va fi echipa oaspete la Tg-Jiu în cadrul etapei cu numărul 30. Astfel, trupa din Capitală va trebui să țină piept Energiei Rovinari, adversară pe care o vor avea și în play-out.

Înainte de această partidă, antrenorul formației bucureștene, Nicolae Toader, a vorbit pentru cititorii TotalBaschet despre confruntarea pe care elevii săi o vor disputa în cursul zilei de astăzi.

Este o confruntarea foarte grea pentru Dinamo, în fond, toate meciurile au fost grele. Noi am venit sa jucăm, însă am venit cu multe accidentări și asta o să cântărească foarte mult. Având în vedere că primul tur din play-out îl vom juca tot cum Energia Rovinari, o să vedem acum care sunt forțele noastre pentru partidele următoare.

Nu putem trata nicio partidă ca un antrenament și cu siguranță niciun antrenor nu se gândește la așa ceva înainte de play-out. Toată lumea va face ce îi stă în putință pentru a câștiga meciul, iar noi sperăm să facem un spectacol agreabil pentru publicul care vine în număr mare la sală.

De asemenea, acesta a descris succint echipa gazdă, ca fiind o echipă cu potențial pentru play-off.

Energia Rovinari este o echipă care trece prin momente grele, dar este bucătăria lor și noi nu ne amestecăm. Eu spun că avea potențial să prindă play-off-ul, dar din păcate pentru ei, meciurile mai puțin fericite au făcut ca Energia să nu își atingă obiectivele.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii