Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nicolae Toader: “Pe teren a fost o singură echipă”

Adrian Micinic

Adrian Micinic
12.01.2013

 

Nicolae Toader, antrenorul principal al lui Dinamo București a vorbit despre eșecul suferit la Oradea, scor 55-105, într-un meci contând pentru etapa a 17-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13.

"Din păcate pe teren a fost o singură echipă în această partidă și aceasta se numește CSM Oradea. Nu am putut opri forța ofensivă a echipei din Oradea. Am primit foarte multe coșuri de trei puncte. Pe această cale vreau să felicit echipa din Oradea pentur că ne-a respectat și a jucat la capacitate maximă. Spune foarte multe despre caracterul, dorința, voința și valoarea jucătorilor echipei orădene. Acesta este răspunsul la întrebarea 'cum de Oradea este pe primul loc'.

În ceea ce ne privește se simte foarte mult absența unui pivot cu experiență în echipa noastră. La ambele panouri. Nu prindem mingea la recuperare, iar în această situația trebuie să strângem la oamenii mari ai echipelor adverse și astfel se creează spații pe semicerc. Lucru care în economia meciurilor ne costă.

Încercăm să formăm un nucleu de 4-5 jucători aici, la Dinamo, cu care să putem să jucăm, dacă vom putea să aducem jucători străini, alături de care acești baschetbaliști pe care încercăm să îi formăm să poată juca. Nivelul campionatului a crescut, dar introducerea regulii cu șase străini conduce la scăderea nivelului jucătorului român. Din păcate nivelul jucătorului român este foarte jos în acest moment. Tocmai de aceea la antrenament încercăm să lucrăm inclusiv aspecte elementare, de bază. Însă, nu pot s-o fac foarte intens din moment ce avem 1-2 meciuri pe săptămână."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii