Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikolic: ”Nu ştiu că aş avea ultimatum”

Roxana Prichici

Roxana Prichici
18.01.2011

Slobodan Nikolic susține că a aflat doar de la jucătorii săi și din presă că Marius Vlaicu, președintele Energiei Rovinari, i-a dat un ultimatum, să câștige partida de sâmbătă cu CSM București. Energia, care l-a pierdut în această iarnă pe Andrei Căpușan, transferat la BC Mureș, a cedat în prima etapă a returului în deplasare la CS Otopeni, scor 85-83.

 “Domnul Vlaicu nu mi-a spus nimic. Nu ştiu că aş avea ultimatum. În schimb, m-au sunat jucătorii să mă întrebe, dar le-am spus că eu nu am discutat cu Vlaicu după meciul de la Otopeni”, a declarat Slobodan Nikolic pentru www.sportingorj.ro

Sârbul crede că Energia mai are șanse la play-off, dacă nu va face pași greșiți în etapele următoare. “Mai putem să prindem locul şapte sau opt, dar noi trebuie să câştigăm acest meci cu CSM Bucureşti şi apoi la Iaşi pentru a mai putea spera la play-off. Rezultatele din prima etapă ne-au avantajat în special că Oradea a pierdut, iar noi avem meci acasă cu Oradea în acest retur. Avem şanse în continuare la play-off”, a mai declarat Nikolic pentru aceeași sursă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii