Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Bavcevic: "Am făcut doar jumătate din muncă"

Viorel Sălceanu

Viorel Sălceanu
08.04.2011

Niksa Bavcevic, antrenorul care a reuşit să învingă pe CSU Ploieşti de două ori consecutiv consideră, după victoria ce a adus echipei sale calificarea în Finală, că s-a terminat doar jumătate din munca lor. De asemenea a ţinut să mulţumească publicului chiar dacă nu este sigur dacă aceasta iubea pe Steaua sau ura pe Asesoft.

Este o victorie foarte importantă pentru noi, deşi din punctul meu de vedere terminat doar jumătate din munca noastră, mai avem de câştigat un meci. Mulţumim publicului pentru sprijin deşi nu ştiu dacă a fost "iubirea" pentru noi sau mai mult ura pentru Asesoft.

Steaua Turabo a învins pe CSU Ploieşti cu 75 - 60 în prima semifinală a Final 4 Cupa României şi va disputa Final Mare contra lui Gaz Metan Mediaş.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii