Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Nikolic:„Consider că acum este timpul pentru a câștiga”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.11.2015

Sâmbătă la Mediaș este programat derby-ul județului Sibiu dintre Gaz Metan și CSU Sibiu. Partida din etapa a 9-a a LNBM a fost prefațată în exclusivitate pentru Total Baschet de jucătorul medieșenilor, Niksa Nikolic. Fundașul sârb vede partida cu echipa sibiană drept o oportunitate perfectă pentru echipa sa de a ieși din forma slabă, iar o victorie ar putea cântări greu în parcursul ulterior al echipei:

„Ca întodeauna, este un derby și este foarte important pentru noi mai ales că venim după 5 înfrângeri la rând. Este momentul potrivit pentru a găsi o victorie și pentru a ne ridica jocul față de meciurile precedente. Cred că pentru noi o victorie va fi extrem de importantă, mai ales că apoi vom avea două meciuri în deplasare. Consider că acum este timpul pentru a câștiga, pentru a ieși din această formă proastă în care ne aflăm de ceva vreme și pentru a ne duce jocul la un nivel mai înalt.”

Niksa Nikolic a vorbit și despre forma pe care o traversează echipa adversă și consideră că medieșenii trebuie să joace cât mai bine pentru a obține victoria:

„Ei sunt într-o formă foarte bună, au făcut câteva meciuri excelente. Noi trebuie să jucăm cât mai bine posibil la acest moment și cred că va fi suficient pentru a-i învinge.”

foto: Vlad Filipaș/csgazmetan.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii