Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Nikolic: „Cred că trebuie să avem aceiași strategie ca în meciul precedent”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.12.2015

Niksa Nikolic, fundașul lui Gaz Metan Mediaș, a prefațat pentru Total Baschet ultima partidă pe care echipa sa o va disputa în acest an. Echipa de pe Târnava Mare se deplasează pe terenul lui BCM U Pitești pentru ultimul joc din 2015. Nikolic consideră că echipa sa trebuie să abordeze acest meci cu aceiași strategie ca și în etapa pentru a câștiga și acest meci, chiar dacă în opinia sârbului, BCM U Pitești este o echipă greu de răpus acasă:

„Pentru prima dată abordăm o deplasare cu o dispoziție mai bună dată de această primă victorie pe teren propriu. Cred că trebuie să avem aceiași strategie ca la meciul precedent, să începem agresiv și să jucăm la același nivel timp de 40 de minute. Piteștiul este o echipă puternică în special în propria arenă, este foarte dificil să joci împotriva lor acolo, dar mergem acolo să dăm tot ce avem mai bun, să oferim același joc pe care l-am făcut și în fața echipei din Târgu Jiu și cred că va fi suficient pentru a câștiga acest meci.”

Sportivul în vârstă de 24 de ani spune că Ronald Ross și Aleksandar Mladenovic sunt principali jucători care trebuie opriți din tabăra piteșteană:

„Cu singuranță Ronald Ross și jucătorul de pe poziția 5, Mladenovic sunt punctele lor forte. Cred că sunt cei mai buni jucători ai lor și trebuie să îi oprim și în special tranziția ofensivă a lui Ross. Dacă vom reuși să facem aceste lucruri, cred că vom avea o șansă bună de a câștiga acest meci și dacă vom prinde o zi bună de șut ne va ajuta și mai mult.”

În final, Niksa Nikolic a tras o concluzie după toate cele întâmplate în anul 2015 la Gaz Metan Mediaș. Sârbul a evoluat atât în finalul sezonului competițional precedent cât și în startul acestuia:

„Prima parte a anului a fost uluitoare, am avut rezultate foarte și am terminat foarte aproape de locurile de play-off chiar dacă nimeni nu se aștepta la așa ceva. Despre a doua parte a anului pot spune că nu sunt mulțumit, în special datorită rezultatelor echipei, a modului în care am jucat și a numărului de victorii obținute. Să fiu sincer mă așteptam la mult mai mult de la acest început de sezon. Dar nu am ce face, nu trebuie să ne dăm bătuți, trebuie să continuăm și începând cu anul viitor să fim mai buni și obținem rezultate mai bune pentru a urca în clasament deoarece acum suntem într-o poziție foarte proastă. Sincer nu mă așteptam la așa ceva șisunt destul de dezamăgit de situația în care am ajuns.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • BCM U FC Argeș Pitești Rudolf :

    Nikolic
    Respect pentru acest tanar, dar daca si Pustozvonov va fi in mana, va fi greu pentru Medias. Hai BCMU!!!

    cu 8 ani în urmă (23.12.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii