Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Nikolic: „Nu avem presiunea rezultatelor, suntem doar obligați să dăm totul la maxim”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.09.2015

Gaz Metan Mediaș debutează în sezonul competițional 2015/2016 cu două meciuri în compania lui CSM-U Oradea, în primul tur al Cupei României. Niksa Nikolic, conducătorul de joc medieșan, a vorbit într-un scurt interviu despre startul sezonului care programează pentru echipa sa partide contra formației din Oradea. Sârbul a vorbit atât despre dubla din Cupa României cât și despre perioada de pregătire, Gaz Metan fiind ultima echipa care s-a reunit în vederea pregătirii pentru noul sezon.

Cum a decurs pregătirea din presezon pentru echipa ta?

Trebuie să fim mulțumiți cu pregătirea noastră din presezon deoarece am început foarte târziu antrenamentele, dar cred că am gestionat bine ceea ce ne-am plănuit. Am jucat șase amicale și acestea ne-au arătat ce trebuie să îmbunătățim până la startul partidelor oficiale

Connsideri că Gaz Metan Mediaș este pregătită pentru noul sezon?

Poate dacă am fi avut o săptămână în plus ar fi fost perfect pentru noi, dar chiar și așa în acest scurt timp cred că am pus la punct niște lucruri de bază în ofensivă și în defensivă și de aceea cred că suntem pregătiți pentru startul noului sezon.

Cum vezi dublu contra lui CSM-U Oradea?

Oradea a început pregătirea cu 20 de zile înaintea noastră și din acest punct de vedere, acest meci vine într-un moment mai bun pentru ei decât pentru noi, dar cred că avem ce să arătăm în aceste două meciuri împotriva lor. Trebuie doar să ne facem jocul și sper ca acesta să ne aducă un rezultat bun.

Pleacă cineva drept favorită înaintea acestei duble manșe?

Oradea este o organizație și un club puternic și în fiecare sezon pleacă cu obiective înalte. În acest sezon din nou au investit foarte mult în echipa lor și astfel eu le ofer rolul de favoriți pentru aceste două jocuri.

Este Cupa României un obiectiv pentru voi în acest sezon?

Fiecare competiție și fiecare meci este un obiectiv pentru noi. Nu ne facem calcule, trebuie doar să jucăm bine și să câștigăm fiecare meci iar apoi vom vedea ce ne vor aduce acestea. Nu avem presiunea rezultatelor, suntem doar obligați să dăm totul la maxim.

sursa foto: Vlad Filipaș/csgazmetan.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii