Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Nikolic:„ Trebuie să începem să câștigăm”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.10.2015

Niksa Nikolic, jucătorul lui Gaz Metan Mediaș a prefațat partida pe care echipa sa o va disputa în etapa a trei din Liga Națională de Baschet Masculin pe terenul Energiei Târgu Jiu. Conducătorul de joc spune că nu este cel mai bun moment pentru a întâlni o echipă precum formația gorjeană, însă speră la o surpriză, după cum a declarat pentru csgazmetan.com:

„Nu este cel mai bun moment de a juca împotriva lor. După acest început slab, Energia nu este echipa potrivită pentru a te impune împotriva lor, mai ales pe terenul lor acolo unde joacă mult mai bine. Dacă nu suntem favoriți, nu înseamnă că nu avem șanse, mergem acolo pentru a încerca să-i surprindem.”

Înfrângerea de la Craiova a Energiei va aduce o motivație în plus pentru elevii lui Constantinides, în opinia conducătorului de joc:

„Desigur că acest aspect le va aduce o motivație în plus. Obiectivele lor în acest sezon sunt unele mărețe și nu-și pot permite înfrângeri pe teren propriu, în special într-o ligă atât de strânsă în care fiecare victorie este importantă.”

Niksa Nikolic consideră că echipa a început să-și intre în formă după startul târziu al pregătirilor și așteaptă ca și rezultatele să apară:

„Trebuie să începem să câștigăm. Ne-am antrenat bine și am arătat o mare îmbunătățire a jocului în fața Clujului, deci trebuie să continuăm să muncim din greu și să creștem la fiecare joc și sunt sigur că vor veni și rezultatele. După cum știți am început pregătirea mai târziu, iar aceasta este marea noastră problemă în acest moment cu un program atât de dificil.”

foto: Vlad Filipaș/csgazmetan.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii