Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

„Oamenii mari” ai lui U-BT Cluj s-au întors la antrenamente

„Oamenii mari” ai lui U-BT Cluj s-au întors la antrenamente

U-BT Cluj a reușit două victorii importante în primul turneu al Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 67-62 cu CSO Voluntari și 106-72 cu CSA Steaua București. 

Mai impresionat pentru trupa antrenată de Mihai Silvășan este și faptul că aceste partide au fost câștigate cu o rotație extrem de scurtă pe pozițiile de sub panou. 

Astfel, clujenii nu au putut beneficia de aportul lui Donatas Tarolis și Andrija Stipanovic, infectați cu virusul sars-cov2, și de cel al Karlo Zganec, care suferise o intervenție chirurgicală la umăr. 

Între timp, clujenii au anunțat pe rețelele de socializare că Zganec s-a întors la antrenamente: 

 

🏀 Karlo Žganec a revenit la antrenamente. 💪🏻

Posted by U-BT Cluj-Napoca on Thursday, December 17, 2020

O altă veste bună este dată de Mihai Silvășan, care a anunțat în urmă cu două zile că pivoții lui U-BT care au fost confirmați pozitiv cu virusul sars-cov2 au ieșit din izolare: 

„Vă dați seama că va trebui să îi luăm ușor. Nu sunt la același nivel de pregătire și nu pot să ducă aceeași intensitate pe care o au ceilalți jucători la antrenamente. Însă undeva va trebui să atingem și noi intensitatea pe care ne-o dorim”, a spus Silvășan, la emisiunea Actual Regional de la TVR Cluj. 

Pentru clujeni urmează acum al doilea turneu al LNBM. U-BT se va deplasa la Târgu Jiu, acolo unde vor întâlni CSM Galași și gazdele de la CSM, pe 22, respectiv 23 decembrie. 

*foto: facebook U-BT Cluj

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii