Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Şerban: „Este o plăcere că suntem pe locul 1”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
19.01.2011

Gaz Metan a avut parte de un tur de campionat aproape perfect, fiind campioană de iarnă şi păstrându-şi poziţia întâi şi după primul meci al returului. Fostul tehnician al grupării de pe Târnava Mare, Octavian Şerban, este încântat de locul pe care se regăsesc gaziştii actualmente în clasament, dar este conştient că acest fapt creşte totodată responsabilitatea clubului.

„Este o placere că suntem pe locul 1, dar ne obligă la o munca mai susţinută acum, precum şi în play-off. Acest campionat, aşa cum a început, este unul foarte puternic şi părerea mea e că se lupta 11, chiar 12 echipe pentru play-off. Cam şase echipe se vor bate la titlu în acest an printre care, sper, şi noi”, a precizat Octavian Şerban într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Ora de Sport, transmisă de TVR Cluj.

În privinţa schimbărilor făcute de Gaz Metan în pauza competiţională, fostul tehnician a afirmat următoarele: „Am completat lotul echipei cu doi jucători de care aveam nevoie pe poziţia 5 şi pe pozitia 1, 2. Patrick Marcu are origini române, tatăl lui a jucat baschet la Mediaş, dar şi la "U" Cluj. Mă bucur că avem la noi un jucător din Mediaş şi îmi doresc să creştem jucători din Mediaş pentru echipa Gazului”.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sean :

    Medias
    Ar fi o placere mai mare sa fim pe 1 dupa playoff :)

    cu 13 ani în urmă (20.01.2011) Raspunde
  • Mircea :

    Gazu
    Este relativ usor sa ajungi pe locul 1,este foarte greu sa-l pastrezi,extrem de greu,nu mai spun in eventualitatea castigarii unui titlu sau trofeu,abia atunci incepe adevaratul greu si numai cei buni rezista.Sa speram ca va fi si in cazul Gazului.

    cu 13 ani în urmă (20.01.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii