Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Optimism pe Bega! Petricevic: „Sunt convins că ne putem îndeplini obiectivele”

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
21.01.2011

Timişorenii sunt într-o situaţie ingrată în acest sezon. Sunt abia pe locul 10 în clasament şi stau mereu cu sabia deasupra capului, orice înfrângere putând însemna ratarea primelor opt poziţii. În plus, în Cupa României sorţii le-au scos în cale Steaua, o formaţie care s-a întărit serios în vară şi care e printre principalele favorite la titlu.

Cu toate acestea, Dragan Petricevic îşi păstrează optimismul şi crede în echipa sa. Tehnicianul echipei de pe Bega visează departe: vrea o calificare în play-off şi mai apoi în fazele superioare ale campionatului şi chiar finala Cupei!

Trebuie să înţelegm în acest sezon că până la ultima etapă nu avem voie să schimbăm starea sentimentală, să intrăm în euforii sau în pesimism. Trebuie să ne gândim tot timpul că pînă la ultima etapă există şanse şi că trebuie să obţinem intrarea în play-off şi, de ce nu, în Cupa României să ne propunem să intrăm în final-four şi după aceea, bineînţeles, ce se poate obţine! Sunt obiective care nu sunt uşor de realizat, dar se pot îndeplini şi cu o atmosferă bună, cu multă concentrare şi multă muncă eu sunt convins că vom face faţă acestor obiective!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii