Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ousmane Barro, capac de senzație aplicat lui Radu Vîrnă. Video

Ousmane Barro, capac de senzație aplicat lui Radu Vîrnă. Video

Sâmbătă, 28 decembrie, manșa tur a Cupei României le-a pus față în față, atât pe U-BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu, cât și pe CSA Steaua București și CS Dinamo Știința București. În ambele meciuri, câștig de cauză au avut gazdele, care pornesc cu prima șansă de calificare în Final Four.

În Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazul”, oaspeții au reușit o primă repriză foarte bună și și-au creat un avantaj format din două cifre. Însă, după revenirea de la vestiare, elevii lui Cătălin Burlacu au evoluat mult mai bine decât în precedenta perioadă și s-au apropiat pe tabelă.

La finalul sfertului al treilea, CSA Steaua București a fost aproape de a reveni la conducere. Radu Vîrnă l-a depășit pe Mladen Jeremic printr-un crossover foarte bun și apoi a pătruns spre coș. Acolo se afla, însă, Ousmane Barro care nu a ratat ocazia de a-i aplica un capac pe panou tânărului baschetbalist român.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro) on

În cele din urmă, tot militarii au avut câștig de cauză, impunându-se la o diferență de cinci puncte: 83-78. Totuși, jucătorii lui Tudor Costescu rămân cu cea mai frumoasă fază a derby-ului și speră să întoarcă rezultatul în retur.

La video-ul postat pe pagina noastră de Instagram, Kyndall Dykes a lăsat un comentariu prin care îl felicita pe fostul său coechipier de la BC Mureș Târgu-Mureș și U-BT Cluj-Napoca. De asemenea, Radu Vîrnă a dat dovadă de prezență de spirit și a preluat și el videoclipul, punându-l la „story”.

Manșa a doua a dublei dintre CS Dinamo Știința București și CSA Steaua București are loc miercuri, 8 ianuarie 2020, de la ora 20:45.

*foto: Răzvan Păsărică/Sport Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii