Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ousmane Barro: „Colegii mei mai tineri luptă și muncesc în fiecare zi”

Ousmane Barro: „Colegii mei mai tineri luptă și muncesc în fiecare zi”

Ziua de 7 decembrie este una specială pentru Ousmane Barro, baschetbalist ce a împlinit 35 de ani. Totuși, pivotul lui Dinamo nu a putut să își facă cadou victoria, echipa sa fiind înfrântă la o diferență de 16 puncte: 62-78.

Ousmane Barro este unul dintre cei mai importanți baschetbaliști străini care au evoluat în România, datorită longevității sale. Jucătorul de 2m08 spune că baschetul s-a dezvoltat mult de când se află în țara noastră și îi apreciază pe coechipierii săi mai tineri.

Cred că baschetul s-a dezvoltat destul de bine aici. Există câțiva jucători tineri care și-au îmbunătățit jocul de-a lungul anilor așa că eu consider că baschetul are o evoluție bună. Colegii mei mai tineri luptă și muncesc în fiecare zi pentru a putea evolua împotriva echipelor dificile ca Oradea. Au o șansă mare ca în viitor să fie în topul ligii.”

Legat de confruntarea cu CSM CSU Oradea, Barro a recunoscut că el și colegii săi au făcut prea multe greșeli care i-au costat. Jucătorul născut în Dakar a terminat partida cu 12 puncte, 11 recuperări și 2 capace.

„Astăzi am comis multe greșeli și nu am reușit să înscriem aruncările. Oradea este o echipă bună și atunci când joci împotriva unei astfel de formații nu poți să îți permiți astfel de greșeli. Ei te vor pune să plătești aceste turnovers. În continuare, noi vom lua fiecare partidă individual și sperăm ca până la sfârșitul sezonului să fim într-o poziție bună. Vom vedea.”

În această stagiune, Ousmane Barro are medii de 12.3 puncte, 7.3 recuperări, 1.7 pase decisive și 19.8 la eficiență.

*foto: Facebook – Dinamo Știința Baschet

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii