Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă: „Atacul nostru slab şi jocul unu la unu al Energiei ne-au împiedicat să câştigăm”

Andrada Comănici; Foto: Denisa Ciobîncan

Andrada Comănici; Foto: Denisa Ciobîncan
28.03.2011

Ovidiu TeleabaGaz Metan Mediaş a avut parte la finele săptămânii precedente de un meci dificil, jucat la Târgu Jiu, pe terenul celor de la Energia Rovinari, şi încheiat în cele din urmă cu victoria gazdelor la scorul de 76-71. Elevii lui Bruno Soce au obţinut astfel încă un eşec neaşteptat într-o confruntare cu o formaţie ce se regăseşte în jumătatea inferioară a clasamentului şi nu mai are speranţe la play-off. Privitor la motivele ce au dus la acest rezultat negativ, Ovidiu Teleabă, antrenorul secund al echipei de pe Târnava Mare, a declarat pentru televiziunea locală din Mediaş, Nova TV, următoarele:

Din păcate am pierdut un meci important pentru noi, un meci pe care ni l-am fi dorit câştigat, dar pe parcursul partidei noi nu am putut face faţă jocului individual, unu la unu, al jucătorilor americani de la Energia Rovinari, plus că în atac am avut un procentaj foarte slab la aruncările de două puncte şi eu cred că acestea au fost motivele pentru care nu am putut câştiga. Am marcat doar 71 de puncte. În deplasare cu 71 de puncte poţi câştiga doar dacă apărarea funcţionează perfect. Eu vreau să cred că am intrat mai puţin concentraţi pe teren la acest joc şi am permis adversarilor să câştige. Sunt şanse minime să mai ocupăm locul doi la sfârşitul sezonului regulat.

În cele două etape rămase de jucat până la finalul sezonului regulat, Gaz Metan are parte de un program extrem de greu, urmând să întâlnească două dintre cele mai puternice echipe ale campionatului, BC Mureş şi CSU Ploieşti. Cu toate acestea, secundul gaziştilor speră la două victorii în aceste partide:

Urmează două partide dificile, pe teren propriu cu BC Târgu Mureş şi un meci la campioana ţării, la Asesoft Ploieşti, sâmbătă. Avem nevoie, în principiu de două victorii pentru a rămâne pe locul trei, altfel stăm la mâna rezultatului dintre ”U” Mobitelco Cluj şi Steaua Bucureşti.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii