Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard, înainte de startul LNBM: „Vom fi pregătiți”

Patrick Richard, înainte de startul LNBM: „Vom fi pregătiți”

Vineri, 11 decembrie, și sâmbătă, 12 decembrie, U-BT Cluj-Napoca va disputa primele două partide din noul sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația ardeleană le va întâlni în BTarena pe CSO Voluntari și pe CSA Steaua București.

U-BT se confruntă cu mari probleme de efectiv, având nu mai puțin de cinci absenți: Donatas Tarolis, Andrija Stipanovic, Nandor Kuti, Modibo Diaby și Karlo Zganec. În ciuda acestui lucru, Patrick Richard afirmă că obiectivul echipei este să obțină victoria în fiecare meci. În același timp, căpitanul alb-negrilor susține că tinerii baschetbaliști din lotul lui Mihai Silvășan trebuie să își ridice nivelul jocului.

Evident, situația este destul de dificilă. Dar știu că echipelor pe care le vom întâlni nu le pare rău pentru noi așa că nici nouă nu trebuie să ne pară rău. Ne-am pregătit, ne-am antrenat, am muncit și avem mulți jucători tineri care trebuie să-și ridice nivelul pentru a compensa absențele din lot. Vom fi concentrați, vom fi pregătiți și vom intra pe teren dorindu-ne să obținem victoria. Aceasta este călătoria în care ne aflăm, iar obiectivul final este să câștigăm campionatul”, a declarat Richard la conferința de presă a clubului clujean.

Unul dintre tinerii lui U-BT este David Vida, iar acesta este pregătit să dea maximul pentru a demonstra că poate să joace la acest nivel

Cu siguranță va fi dificil pentru că fanii sunt importanți pentru noi. În anii trecuți, ne-au susținut de fiecare dată, ne-au împins de la spate și le vom simți lipsa. Dar absența lor nu este o scuză pentru ceea ce urmează. Trebuie să dăm totul și să trecem la următorul pas. Obiectivul meu este să dau totul pe teren, să îi fac mândri pe antrenori și să le demonstrez că am un rol important și că pot să fac față la acest nivel”, este declarația sportivului sătmărean.

Vineri, de la ora 20, U-BT o va întâlni pe Voluntari, iar sâmbătă, de la ora 19, „studenții” o înfruntă pe Steaua.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii