Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard și Kerron Johnson, prestații excelente în victoria cu SCM U Craiova

Patrick Richard și Kerron Johnson, prestații excelente în victoria cu SCM U Craiova

Astăzi, 18 noiembrie, U-BT Cluj-Napoca a obținut cea de-a șasea victorie din această ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația ardeleană a depășit-o pe SCM U Craiova cu scorul de 81-74, după un meci foarte intens.

U-BT Cluj-Napoca nu a avut un joc colectiv la fel de bun ca în alte partide, acumulând doar zece pase decisive. Totuși, liderul LNBM a avut doi baschetbaliști într-o formă excelentă, aceștia reprezentând principalul motiv al succesului. Este vorba de Patrick Richard și Kerron Johnson.

Primul a adunat 24 de puncte, 5 recuperări și 4 intercepții în aproape 35 de minute petrecute pe parchet. Richard a avut 5/9 la aruncările de două puncte (56%), 3/5 de la distanță (60%) și 5/5 la linia de libere (100%). Drept urmare, jucătorul american a avut un indice al eficienței de +24.

În schimb, Kerron Johnson a obținut +20 la eficiență, după ce a terminat confruntarea cu 23 de puncte, 6 pase decisive, 2 recuperări și o intercepție. Sportivul de 28 de ani a avut procentaje foarte bune în interiorul semicercului (7/10 – 70%) și la libere (3/4 – 75%), însă nu a aruncat foarte bine din afara liniei de trei puncte (2/6 – 33%).

Un alt baschetbalist care s-a remarcat din lotul lui U-BT Cluj-Napoca este Karlo Zganec. Jucătorul croat a strâns 10 puncte, 8 recuperări, 5 intercepții și 2 pase decisive pentru un indice al eficienței de +21.

În urma acestui rezultat, U-BT Cluj-Napoca a acumulat șase victorii din tot atâtea meciuri și și-a consolidat prima poziție în clasamentul Ligii Naționale.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii