Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pavle Reljic rămâne la CSM CSU Oradea

Pavle Reljic rămâne la CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea a aunțat continuarea colaborării cu Pavle Reljic. Baschetbalistul din Serbia a jucat și în sezonul trecut sub comanda lui Cristian Achim, când echipa bihoreană a cucerit al treilea titlu național din istoria clubului.

Pavle Reljic măsoară 1.94 metri și este un jucător de poziția 2, dar care poate fi utilizat și la poziția 1.

 

Pavle Reljic continuă alături de CSM Oradea! 🏆 Sportivul sârb s-a întors în oraș și i-a reîntâlnit pe vechii săi...

Posted by CSM Oradea on Tuesday, August 20, 2019

În sezonul 2018/2019, Pavle Reljic a bifat doar 5 meciuri pentru CSM CSU Oradea în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut medii de 2.4 puncte și 1.4 recuperări în 10 minute jucate pe meci. Rolul său a fost unul mult mai important în cadrul antrenamentelor susținute de Cristian Achim.

Pavle Reljic a mai jucat în țara noastră la Timba Timișoara. În sezonul 2017/2018 a avut o stagiunea foarte productivă în țara noastră, când în 20 de partide a acumulat cifre statistice de 16.0 puncte, 3.6 recuperări și 3.0 pase decisive în 30 de minute pe meci.

În cariera lui, Pavle Reljic a mai jucat la Mega Bemax, FMP Belgrad, Mladost și Spars Sarajevo.

CSM CSU Oradea are 7 jucători străini sub contract. Pe lângă Reljic, Kris Richard, Arturas Valeika, Dragan Zekovic, Nikola Markovic, Sean Barnette și Aaron Broussard mai fac parte din lotul campioanei în exercițiu.

foto:csmoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii