Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Peripeții pentru U-BT Cluj-Napoca înainte de meciul cu BC CSU Sibiu

Peripeții pentru U-BT Cluj-Napoca înainte de meciul cu BC CSU Sibiu

În această seară, Sala Transilvania găzduiește cel de-al 70-lea duel dintre BC CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca. Partida face parte din etapa a 11-a și începe la ora 20:00, fiind transmisă pe Digisport 4.

Formația clujeană se află la al doilea joc din actuala săptămână, după ce miercuri a suferit un eșec pe terenul lui Tsmoki Minsk: 78-76. Întoarcerea din Belarus a fost una plină de peripeții pentru baschetbaliștii lui U-Banca Transilvania.

Elevii lui Mihai Silvășan au ajuns până în Istanbul, însă zborul spre Cluj-Napoca le-a fost anulat din cauza ceții. Conform programului, jucătorii ar fi trebuit să ajungă în orașul de pe Someș joi seara dar acest lucru nu a mai fost posibil.

Ardelenii s-au reorientat și au luat zborul spre București, unde au ajuns vineri dimineața. De-acolo, alb-negrii au plecat cu autocarul spre Sibiu, ajungând în a doua parte a zilei de vineri.

În ciuda oboselii acumulate pe drum, Silvășan a ținut două antrenamente, unul vineri seara și unul astăzi dimineață. Derby-ul cu BC CSU Sibiu demarează la ora 20:00, în direct pe Digisport 4.

*foto: Facebook – U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii