Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Petricevic: „Nu mai vine şi nu mai pleacă nimeni”

Andrei Enache

Andrei Enache
18.01.2011

Petricevic

Cel mai agitat an la capitolul transferuri din istoria recentă a Timișoare a ajuns la final. Bănățenii au ajuns în sfârșit la o formulă stabilă a lotului, după ce, din vară încoace s-au perindat mai mulți jucători la echipa pregătită de Dragan Petricevic

Repatrierea fundaşului Rade Dzambic a fost ultima mutare la capitolul „sosiri”. În consecinţă, alb-violeţii s-au văzut nevoiţi să elibereze un loc de extra-comunitari în lot, astfel că americanulNicholas Covington a fost înştiinţat că nu mai face parte din planurile echipei.

Dragan Petricevic a anunţat imediat după meciul cu BC Mureş Târgu-Mureş din prima etapă a returului că lotul pe care îl are acum la dispoziţie va fi cel cu care va încheia actualul sezon şi că nu se mai gândeşte la transferuri.

Dragan Petricevic – antrenor BC Timişoara

Nu mai vine nimeni. Deja din 18 decembrie, din punctul meu de vedere totul a fost încheiat. Până la sfârşitul campionatului acesta este lotul cu care vom defila şi nu vom mai face nicio schimbare

Timişorenii au avut destul de mult de muncă până să ajungă la actuala formulă. Iată cum a evoluat situaţia lotului alb-violet în doar jumătate de an:

SOSIRI: Stefan Majstorovic, Marko Kolaric, Ivan Miceta, Stojadin Markovic, Vladimir Vlaskovic, Nicholas Covington – toti plecaţi între timp, Dragoş Andrei, Baris Aktas, Brice Kabenghele, Ivan Miskovic, Darko Habus – in lotul actual, Milos Pesic, Rade Dzambic – reveniţi

PLECĂRI: Uros Velickovic (Gaz Metan), Bojan Grubisic (BC Piteşti), Andrei Talabă (BC Timba), Nikola Beloica (Serbia), Daniel Tudosă (CSM Bucureşti)

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii