Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Petricevic: ”Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”

Roxana Prichici

Roxana Prichici
18.01.2011

Sărbătoarea de la Timișoara de după victoria cu BC Mureș s-a terminat. A fost doar o bătălie câștigată din cele 15 pe care bănățenii le au de disputat în retur. Echipa se clasează acum pe locul zece și play-off-ul e în continuare departe. Dragan Petricevic se gândește la următorul meci, cel de sâmbătă de la Mediaș.

"E bine că am început anul cu o victorie, pentru că avem foarte mult de tras pentru a ajunge în play-off. A fost un meci bun, dar s-a terminat, ne gândim deja la următoarea partidă. Am sacrificat sărbătorile, am avut liber doar în zilele de 31 decembrie şi 1 ianuarie, iar roadele acestei munci încep să se vadă. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că am făcut greşeli care nu au voie să se repete în următorul meci", a declarat Dragan Petricevic pentru renasterea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii