Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

PLAYOFF 2011. AVANCRONICĂ. CSM Oradea - Gaz Metan Mediaş (Meci 3)

Andrada Comănici

Andrada Comănici
17.04.2011

CS Municipal Oradea  Scor serie: 0 - 2 Gaz Metan Mediaş

        

  Arena Antonio Alexe din Oradea  

ora 18:00, Digi Sport Plus

        
  Rezultat meci 1: 84-77  
  Rezultat meci 2: 85-64

Luni şi marţi, 18-19 aprilie, sunt programate spre disputare meciurile trei şi patru ale sferturilor dintre CSM Oradea şi Gaz Metan Mediaş. Dacă primele două bătălii s-au dat pe terenul medieşenilor, următoarele confruntări vor fi găzduite de Arena Antonio Alexe din Oradea. Startul primului meci se va da la ora 18:00 şi va fi transmis, în direct, pe Digi Sport Plus.

Până în momentul de faţă Gaz Metan conduce cu 2-0 la general după ce echipa antrenată de Bruno Soce s-a impus în ambele partide disputate pe teren propriu. În meciul cu numărul unu formaţia din Oradea a început în forţă asumându-şi primul sfert. Perioada secundă de joc a mai echilibrat situaţia, însă elevii lui Cristian Achim au rămas la conducere. Sfertul trei a fost cel mai echilibrat, finalul acestuia aducând şi egalitatea pe tabelă pentru ca în cursul ultimului act Gaz Metan să apese acceleraţia pentru a câştiga bătălia cu scorul de 84-77. De menţionat este faptul că în acest prim meci oaspeţii nu au beneficiat de aportul principalului lor marcator, orădeanul Titus Nicoară, acest afiind menajat.

Dacă prima bătălie a fost una cu urcuşuri şi coborâşuri pentru ambele echipe, meciul doi a fost unul cu mult mai constant.Gruparea de pe Târnava Mare a preluat frâiele disputei în primul sfert distanţându-se la 4 puncte, din care CSM a izbutit să recupereze 2 până la jumătatea meciului. Cu un sfert trei excelent în care au înscris 27 de puncte şi au primit doar 12, medieşenii s-au desprins la 17 lungimi, ultima perioadă de joc fiind o simplă formalitate, scor final 85-64. La fel ca şi în primul meci, de pe foaia de joca a gaziştilor a lipsit ul alt jucător de bază în persoana americanului Deven Mitchell, absenţa acestuia fiind pricinuită de o problemă personală.

În urma celor două victorii trecute deja în cont Gaz Metan mai are nevoie de un singur rezultat potitiv pentru a se califica pe mai departe în faza semifinală, aşadar aceştia pleacă cu prima şansă în partida de luni seara. De cealaltă parte, formaţia municipală va beneficia de avantajul terenului propriu, dar şi de sprijinul galeriei orădene. Totuşi, presiunea mai mare cade pe umerii echipei lui Achim, un singur pas greşit al acestora însemnând părăsirea play-off-ului.

Desemnaţi pentru arbitrarea partidei au fost Laurenţiu Grigoraş, Laszlo Bukureşti şi Alin Dragoş, comisar din partea Federaţiei Române de Baschet fiind delegat Marius Hurgoi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii