Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

PLAYOFF 2011. AVANCRONICĂ. CSU Atlassib – ”U” Mobitelco (Meci 3)

Roxana Prichici

Roxana Prichici
17.04.2011

CSU Atlassib Scor serie: 0 - 2  ”U” Mobitelco
      

Sala Transilvania Sibiu

ora 18:00 

      
   Rezultat meci 1: 98-75  
   Rezultat meci 2: 85-74  


”U” Mobitelco
poate obține calificare în careul de ași al Diviziei A, dacă se impune mâine în meciul trei al seriei cu CSU Atlassib din faza sferturilor. Vicecampioana conduce cu 2-0 la general după dubla de la Cluj de la mijlocul săptămânii, ”U” gestionând la maxim avantajul terenului propriu pentru a bifa două victorii, 98-75 și 85-74. Partida este programată mâine, începând cu ora 18:00. Dacă va fi nevoie, meciul patru se va juca marți, tot la Sibiu.

Dacă în primul meci de la Cluj, gazdele au defilat spre victorie, conducând chiar la 31 de puncte, scor final 98-75, meciul al doilea a fost mult mai echilibrat, în ciuda eșecului, sibienii demonstrând că le pot pune probleme rivalilor de pe Someș.

CSU n-a mai pierdut pe teren propriu de pe 19 februarie, când au cedat în fața formației BC Mureș. Acel meci a fost ultimul al lui Audrius Prakuraitis ca antrenor al ”galben-albaștrilor”, lituanianul prezentându-și demisia a doua zi. Astfel, de când a preluat funcția de principal, Cătălin Vulc nu a simțit gustul înfrângerii în Sala Transilvania, bifând patru victorii la rând. De cealaltă parte, clujenii sunt neînvinși de pe 26 februarie, când au fost răpuși în deplasare la Târgu-Mureș, de atunci adunând nouă victorii consecutive, șase acasa și trei pe teren străin.

Clujenii au câștigat ultimul meci jucat în ”Sala Transilvania”, disputat în prima parte a actualului campionat, pe 10 octombrie 2010, scor 58-61.

Partida va fi arbitrată de o brigadă formată din Marius Ciulin, Alexandru Olaru și Sorin Drugău.

Citește și:

Seals n-a mai ”rupt gura târgului” împotriva lui ”U” Mobitelco

"Boomer" Herndon a "explodat" contra lui U Mobitelco

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii