Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

PLAYOFF 2011. Gaz Metan - U Mobitelco, duel în semifinale

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.04.2011

PlayOff 2011

Semifinale

 

   

Gaz Metan Mediaş şi U Mobitelco Cluj Napoca se vor întâlni în semifinalele campionatului. Ambele echipe au câştigat seriile din prima fază a Playoffului cu 3 – 0.

U Mobitelco a trecut de eternal rivală CSU Atlassib Sibiu, o echipă care a trăit emoţiile calificării în primele 8 echipe până în ultima etapă a sezonului regulat, în timp ce Mediaşul a învins pe CSM Oradea, un club care a terminat campionatul pe poziţia 6, un obiectiv nesperat la începutul actualei ediţii de campionat.

Cele două echipe au împărţit victoriile în sezonul regulat. În tur Gaz Metan a câştigat cu 86 – 79 în timp ce în retur “U” s-a impus cu 91 – 80.

Primele două partide ale seriei se vor disputa la Cluj Napoca. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii