Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

PLAYOUT 2011. AVANCRONICĂ. CS Otopeni - CSU Cuadripol Braşov (Meci 3)

Costin Marinescu

Costin Marinescu
17.04.2011

CSU Cuadripol BV  Scor general: 0 - 2 CS Otopeni

         

  Sala DP Colibaşi, Braşov  

ora 16:00

         
  Rezultat meci 1: 85 - 57  
  Rezultat meci 2: 78 - 63

CS Otopeni are şansa ca luni, 18 aprilie, să încheie acest sezon competiţional. Tot ce îi trebuie este o victorie pe terenul lui CSU Cuadripol Braşov în meciul 3 al seriei contând pentru Faza I a Playoutului 2011. Ilfovenii conduc cu 2 – 0 la general iar modul în care au decurs primele două meciuri nu lasă niciun semn de întrebare asupra câştigătoarei.

Prima partidă a seriei s-a terminat cu scorul 85 – 57 în favoarea Otopeniului iar cea de-a doua cu 78 – 63.

Întâlnind o formaţie care se bazează, cu o singură excepţie, doar pe tineri jucători români, Eugen Ilie, antrenorul celor de la Otopeni, a decis să folosească la rându-i pe românii din lot, lăsând jucătorii care au dus greul de-a lungul sezonului să privească partidele de pe banca de rezerve.

Partida va începe la ora 16:00 şi va fi arbitrată de trioul Dima Gabriel, Negrea Valentin şi Manu Cătălin. Comisar din partea FRBaschet a fost desemnat Dan Pavelescu.


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii