Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

PLAYOUT 2011. AVANCRONICĂ. CSM București – SCM Craiova

Bogdan Gabriel

Bogdan Gabriel
12.04.2011

CSM București și SCM CSS Craiova, ocupantele locurilor 12 și 13 în urma încheierii sezonului regulat, se vor întâlni în prima fază a Playout-ului Diviziei A masculin, în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Prima partidă se va desfășura miercuri, 13.04.2011 în Arena de Baschet din București, la ora 18:00, urmând ca în ziua următoare, pe 14,  să aibă loc a doua partidă. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri, primele două pe terenul echipei mai bine clasată.

Se poate spune că formațiile din partida de mâine își cunosc deja destul de bine jocul, deoarece ele s-au întâlnit în ultima etapă a sezonului regulat, meci pe care CSM București l-a câștigat fără prea mari probleme cu scorul de 86 – 95.

Având în vedere clasamentul final, în care echipa din capitală a acumulat 13 victorii, iar craiovenii doar șase, dar și istoricul competițional dintre cele două formații, în care baschetbaliștii lui Adrian Budurean nu au reușit nici o victorie în fața echipei din capitală, CSM București pornește ca favorită în această fază a Playout-ului, Liviu Puicu declarând în urma ultimului meci de la Craiova din sezonul regulat că își dorește trei victorii în primele trei meciuri, pentru a termina fără emoții această fază de Playout.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii