Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

PLAYOUT 2011. CRONICĂ. CSU Cuadripol Braşov - CS Otopeni 63 - 104

Costin Marinescu

Costin Marinescu
19.04.2011

  15-20, 14-26, 21-25, 13-33  
          63 - 104
CSU Cuadripol
STATISTICA CS Otopeni

CS Otopeni a uitat eşecul din meciul trei al serie cu CSU Cuadripol Braşov, a dominat partida cu numărul patru şi a terminat sezonul regulat cu o clasarea pe locul 9, atingându-şi astfel obiectivul pe care şi l-a propus la începutul campionatului. Scorul meciului, 63 – 104,  nu lasă loc niciunui comentariu. Ilfovenii au înscris 45% dina runcările de 3 puncte pe care le-au încercat şi au forţat Brşovul să piardă 21 de mingi.

Cortney Scott a fost principalul marcator al Otopeniului. Americanul a terminat cu 29 puncte, 6 recuperări şi 6 pase decisive iar această prestaţie oglindeşte perfect sezonul foarte bun pe care l-a avut în tricoul alb-albastru.

Dani Popescu a marcat 15 puncte şi a reuşit 6 recupeări şi tot atâtea pase decisive iar Milijan Medvedj şi-a trecut în cont 11 puncte şi 7 pase decisive.

De partea Braşovului, Zeliko Bubanja a fost din nou la înălţime, marcând 20 puncte şi recuperând 6 mingi. Octavian Boian şi Radu Paliciuc au marcat câte 11 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii